Satamat

Iisalmen Pursiseuran tukikohdan Villa Castrénin maatukilaiturissa on kolme poijupaikkaa, sekä kaksi purjeveneille sopivaa poijupaikkaa kelluvan laiturin päässä.
Olemme mukana Saimaan alueen Pursiseurojen tukikohtayhteistyössä. Yhteistyössä mukana olevien seurojen jäsenillä on mahdollisuus saunomiseen tukikohdassamme varaustilanteen niin salliessa. Saunavaraukset näkyvät tilavuokrauksen varauskalenterista. Avaimen saa noutaa kuittausta vastaan  vierassataman ravintola Olutmestarista. Saunamaksumme on vapaaehtoinen.

Iisalmen kaupungilla on veneilijöille tarjolla hyvä pienvenesatama ja satamapalvelut. Ulkolaiturissa on 16 vierasvenepaikkaa. Satamasta löytyy myös septitankki ja tankkauspiste sekä erillinen huoltorakennus veneilijöille, minne pääsee Olutmestarista saatavalla avaimella. Huoltorakennuksesta löytyy suihkut, wc, pyykinpesumahdollisuus ja roskakatos.